image
Карактеристики на мобилна апликација

Што нудиме

Зошто Click POS
Услуги

Премиум услуги на
Click POS

Известувања

Известувања до клиентите
за секоја акција

Испраќаме известувања директно до вашите клиенти при промена на статусот на нарачката при затворање на продавницата, при отворање на продавницата, статистика за продавницата итн.

 • Евиденција на работно време

  Примајте моментални известувања за влезови и излези на вашите вработени. Со нашите NFC карти, следењето на работните часови е поедноставно од било кога.

 • Менаџмент на инвентар

  Организирајте го вашиот инвентар како никогаш порано. Управувајте со залихите на производите, ракувајте со фактури, следете ги движењата на залихите, анализирајте статистики и никогаш не пропуштајте со известувања за ниски количини. Нашето решение за управување со залихите ве става во целосна контрола.

image
Онлајн нарачки

Управувајте со онлајн нарачки

Овладете го мајсторството на управување со онлајн нарачки директно од вашиот десктоп POS. Примајте известувања во реално време, лоцирајте ги местоположбите на нарачките, давајте приоритет на важните нарачки и комуницирајте со автентицирани корисници преку веднаш испорачливи пораки.

image
Историја

Синхронизација помеѓу различни платформи

Доживејте непаралелна синхронизација на сите ваши уреди. Кога ќе пристигне нарачка, не се пропушта ни еден момент, со инстант известувања на смартфони, таблети и компјутери. Секој уред, без разлика дали е во движење или стациониран во ресторанот, е во совршена хармонија со останатите, обезбедувајќи ажурирања во реално време и кохезивен оперативен тек, без разлика каде се наоѓате.

image
image
Брзо и лесно

Како функционира Click во 3 чекори

image

Преземете ја апликацијата

Преземете ја апликацијата. Таа работи за
Android, IOS & Windows

01
image

Креирајте сметка

Бизнис или Лична

Нашата апликација е БЕСПЛАТНА за корисниците, регистрирајте се сега
15 дена пробен период за бизниси.

02
image

Уживајте во апликацијата

Прочитајте ги ЧПП за секое прашање

Уживајте во нашата апликација и споделете
најневеројатно искуство со апликацијата

03
Екрани на апликацијата

Кориснички интерфејс дизајн

image
Цени

Изберете го вашиот план

Бесплатно

За единечни корисници

€0 /месечно

 • Онлајн нарачки

 • Следење на испорака

 • Историја на нарачки

 • Повеќе адреси

 • Поддршка 24/7

Премиум

За големи бизниси Заштедете 50%

€125 /месечно

 • До 3 GB cloud storage

 • Неограничени нарачки

 • Сигурност на податоците

 • Лиценци за пристап за 20 лица

 • Поддршка 24/7

Стандарден

За мали бизниси

€90 /месец

 • До 3 GB облачно складирање

 • Неограничени нарачки

 • Сигурност на податоци

 • Лиценци за пристап за 5 лица

 • Поддршка 24/7

Бесплатно

За единечни корисници

€0 /месечно

 • Онлајн нарачки

 • Следење на испорака

 • Историја на нарачки

 • Повеќе адреси

 • Поддршка 24/7

Избери План

Премиум

За големи бизниси Заштедете 50%

€110 /месечно

 • До 3 GB cloud storage

 • Неограничени нарачки

 • Сигурност на податоците

 • Лиценци за пристап за 5 лица

 • Поддршка 24/7

Стандард

За мали бизниси

€80 /месечно

 • До 3 GB cloud storage

 • Неограничени нарачки

 • Сигурност на податоците

 • Лиценци за пристап за 2 лица

 • Поддршка 24/7

Избери план

Не сте сигурни што да изберете? контактирајте не за прилагодени пакети.

Последни ажурирања

Нашиот последен блог пост