image
Mobile App Funksionet

Çfarë ofrojmë

Pse Click POS
Shërbimet

Shërbime premium nga
Click POS

Njoftime

Njoftime për klientët
për çdo veprim

Dërgojmë njoftime direkt tek klientët tuaj për ndryshimin e statusit të porosisë, kur dyqani mbyllet, kur hapet dyqani, statistikat e dyqanit etj.

 • Regjistrimi

  Merrni njoftime të menjëhershme për hyrjet dhe daljet e punonjësve tuaj. Me kartat tona NFC, gjurmimi i orëve të punës është më i lehtë se kurrë.

 • Menaxhimi i inventarit

  Rrjedhësoni inventarin tuaj si asnjëherë më parë. Menaxhoni stoket e produkteve, trajtoni faturat, gjurmoni lëvizjet e stokut, analizoni statistikat dhe mos humbni asnjëherë sinjalet për sasi të ulët. Zgjidhja jonë e menaxhimit të stokut ju vë në kontroll të plotë.

imazh
Porositë Online

Menaxhoni porositë online

Masterizoni artin e menaxhimit të porosive online direkt nga POS i desktopit tuaj. Merrni njoftime në kohë reale, përcaktoni vendndodhjen e porosive, priorizoni porositë kritike dhe komunikoni me përdoruesit e verifikuar përmes thirrjeve të menjëhershme. Të gjitha opsionet e kontaktit janë të integruara brenda njoftimeve, duke siguruar një përvojë të shpejtë, efikase dhe interaktive të shërbimit ndaj klientit.

imazh
Historia

Sinkronizimi ndërmjet pajisjeve

Sinkronizoni të dhënat në mënyrë të përkryer ndërmjet të gjitha pajisjeve tuaja. Pavarësisht nëse jeni në dyqan, në zyrë, ose në terren, informacioni i nevojshëm është gjithmonë në dorën tuaj. Ju mund të qaseni në historinë e plotë të transaksioneve, të bëni ndryshime në menutë tuaj, të ndiqni performancën e punonjësve dhe të menaxhoni detyrat e përditshme pa humbur asnjë detaj.

 • Historia e Transaksioneve

  Ruani të gjitha transaksionet e kryera për një periudhë të caktuar. Me vetëm disa klikime, mund të shikoni, të analizoni dhe të printoni historinë e transaksioneve, duke ju ndihmuar të bëni vendime më të mençura të biznesit.

 • Menaxhimi i Taskëve

  Caktoni, ndiqni dhe menaxhoni detyrat në mënyrë efikase. Platforma jonë ju lejon të krijoni lista me detyra, të caktoni punonjës dhe të ndiqni progresin në kohë reale, duke siguruar një fluks të pandërprerë të informacionit dhe një menaxhim të efikasitetit.

image
image
Shpejt & lehtë

Si funksionon Click në 3 hapa

image

Shkarko aplikacionin

Shkarko aplikacionin. Do të funksionojë për
Android, IOS & Windows

01
image

Krijo llogari

Biznes apo Personal

Aplikacioni ynë është FALAS për klientët, regjistrohuni tani
15 ditë periudhë prove për bizneset.

02
image

Shijo aplikacionin

Lexo FAQs për çdo pyetje

Shijo aplikacionin tonë dhe ndaje
përvojën më të mahnitshme të aplikacionit

03
Ekranet e aplikacionit

Projektimi i ndërfaqes përdorues

image
Çmimet

Zgjidhni planin tuaj

Falas

Për përdorues të vetëm

€0 /muaj

 • Porositë online

 • Gjurmimi i dërgesave

 • Historiku i porosive

 • Adresa të shumta

 • Mbështetje 24/7

Premium

Për biznese të mëdha Kurseni 50%

€125 /muaj

 • Deri në 15 GB hapësirë cloud

 • Porositë pa kufi

 • Gjurmimi i dërgesave VIP

 • Raporte të detajuara

 • Konsulencë dedikuar

Standarte

Për biznese të vogla

€90 /muaj

 • Deri në 3 GB cloud hapsirë

 • Porosi pa fund

 • Siguri e të dhënave

 • 5 Licenca

 • 24/7 Mbështetje

Falas

Për një përdorues

€0 /muaj

 • Online porosi

 • Ndjek porosinë

 • Histori e porosisë

 • Më shumë adresa

 • 24/7 mbështetje

Zgjidh Planin

Premium

Për biznese të mëdha Zbritje 50%

€110 /muaj

 • Deri në 3 GB hapsirë cloud

 • Porosi pa fund

 • Siguri e të dhënave

 • 5 Licenca

 • 24/7 Mbështetje

Standard

For small businesses

€80 /month

 • Deri në 3 GB hapsirë cloud

 • Porosi pa fund

 • Siguri e të dhënave

 • 5 Licenca

 • 24/7 Mbështetje

Zgjidh Planin

Nuk je i sigurt çfarë të zgjedhësh ? kontakto për ofertë tjetër

Të fundit

Postimet e fundit të blogut