Што е Click POS

Градејќи мост меѓу модерните потрошувачи и визионерските сопственици на бизниси, нашата апликација претставува двострана платформа која револуционира искуството на купување и управувањето со бизнисот.
За крајните корисници, таа нуди интуитивен интерфејс за преглед, нарачка и купување со леснотија, надградувајќи го нивното искуство во купувањето.
Истовремено, им обезбедува на сопствениците на продавници и ресторани моќни алатки за листање, управување и раст на нивните бизниси, пристапувајќи кон поголем пазар. Оваа меѓусебно поврзана екосистема поттикнува динамичен пазар, обезбедувајќи неспоредлива вредност за клиентите, додека истовремено запалува нови можности за претпријатијата.

Нашата приказна зад нашиот успех и достигнувања

Нашиот првичен почеток започна во ера на брз дигитален напредок, со еден единствен вид претворен во линии на код внатре во скромната десктоп апликација, инжелирана со едноставност и ефикасност на Visual Basic. Ова беше во 2012 година, време кога нашите амбиции беа длабоки, иако се затворени во основните рамки на достапната технологија во тоа време. Таа почетна софтверска апликација не беше само примитивна програма, туку и основа врз која би се изградил нашиот империја на иновативни дигитални решенија. Почетокот на апликацијата беше пророчки настан, не затоа што се пофали со напредна графика или комплексни алгоритми, туку затоа што понуди непрекината надежност, кориснички ориентиран дизајн и практичност кои се одразуваа на нашите корисници. Таа ги поедностави операциите за бизнисите и го подобри корисничкото искуство на начини кои беа остварливи и непосредни. Сепак, со развојот на дигиталниот пејзаж, нè поттикна да растеме со него. Останување релевантни значи прифаќање на промените, непрекинато учење и неутолчлива иновација. Поради тоа, се запуштивме на трансформативно патешествие, го проширивме нашиот технолошки хоризонт и диверсификувавме нашиот портфолио. Од компактен тим на развивачи, израснавме во голем ансамбл на различни таленти, од креативни дизајнери до технички афиционади и динамични тимови за поддршка на клиентите, секој со значаен принос во нашето колективно патешествие. Единственојците години подоцна, нашата првична апликација на Visual Basic се претвори во комплетен пакет на дигитални решенија, прекуминајќи ги десктоповите и ширејќи се на различни дигитални платформи. Најзначајниот чекор беше создавањето на универзална апликација која ги обезбедува искусните потрошувачи и бизнис магнатите, особено продавниците и рестораните. Ова не беше само напредок, туку целосна реконструкција на традиционалните патеки за купување и методи на менаџирање на бизнисот. Денес, нашата апликација е свидетелство за технолошки напредок, инжелирана со најсовремени програмски јазици и алатки како JavaScript и Node.js, поддржана со силно менаџирање и надежност на Microsoft SQL Server и хармонично интегрирана со широките услуги на AWS. Постои и влез во областа на мобилни апликации, креирање на природни искуства кои ги задржуваат суштината на корисничка удобност и пристапност. Нашиот пат не се ограничува само со растот на компанијата, туку истакнува наша непоколеблива посветеност кон приемање на напредни технологии, непрекинато учење и настојателност во иновациите. Додека го означуваме нашиот 11-ти роденден, се замислуваме врз нашите миленици, предизвиците кои ги надминавме и триумфите кои ги прославивме, ги признаваме нивната улога во обликувањето на нашата идентичност. Сепак, не остануваме закачени на минатото; нашиот поглед е насочен кон иднината, полна со можности за подоцна иновации, проширенија и реинвентирање. Од нашите почетоци во Visual Basic до нашиот сегашен напреден технолошки стек, нашиот пат епитом на трансформативната моќ на технологијата, критичката природа на приспособливоста и безграничниот потенцијал кој се ослободува кога визионерскиот запал ќе се спои со неодолива одлучност. Додека продолжуваме напред, сме подготвени за уште децении на пионерство, негување и револуционирање на дигиталниот свет, продолжувајќи да иновираме едно решение по едно.

Зошто Click POS
Прашање & Одговор

ЧПП - Често Поставувани Прашања

Нашата апликација е дизајнирана да биде катализатор за раст и ефикасност на бизнисот. Со обезбедување на платформа каде што можете да ги наведете и управувате вашите производи или услуги, таа ги зголемува можностите за видливост пред поголема аудиенција на потенцијални клиенти. Апликацијата исто така го оптимизира процесот на обработка на нарачки, интеракцијата со клиентите и собирањето на повратни информации, што ви помага да го разберете и подобро да го услужите вашиот пазар. Со нејзиниот интуитивен интерфејс, апликацијата го поедноставува менаџирањето на бизнисот, заштедувајќи ви време и ресурси кои подобро може да ги инвестирате во зголемување на вашите операции.

Претплатувањето на нашиот премиум пакет отклучува свет на елитна поддршка за вашиот бизнис. Ова вклучува приоритетна корисничка поддршка, што значи дека ќе добиете најбрз одговор за сите прашања или проблеми со кои се соочувате. Покрај тоа, ќе имате пристап до посветен менаџмент на сметки, редовни проверки од нашиот тим за поддршка, и ексклузивни обуки и вебинари за да ви помогнат да ги искористите можностите на апликацијата. Нашиот премиум пакет е дизајниран да обезбеди безпречно и непрекинато искуство со апликацијата.

Апсолутно, веруваме во непрекинато унапредување и сакаме нашите корисници да се користат од најновите функции и подобрувања во сигурноста. Сите ажурирања на апликацијата се обезбедуваат бесплатно за активни претплатници. Секогаш кога има ново ажурирање, вашата апликација автоматски ќе биде ажурирана, или ќе добиете известување да ја ажурирате апликацијата од вашата соодветна продавница за апликации, обезбедувајќи ви секогаш да ја користите најдобрата верзија на нашите услуги.

Поставувањето на вашиот профил е едноставен процес. Прво, преземете ја апликацијата од вашата соодветна продавница со апликации и инсталирајте ја. При отворање на апликацијата, ќе бидете поттикнати да се регистрирате со вашиот бизнис имејл или да се поврзете со социјална медија сметка. Потоа, следете го водичот за поставување за да додадете суштински информации за вашиот бизнис, да прикачите детали за производи или услуги и да конфигурирате поставки за плаќање. И вола, вашиот бизнис е спремен да успее на нашата платформа!

Прозирноста е еден од нашите главни принципи. Не постојат скриени трошоци при користењето на нашата апликација. Плановите за претплата се содржателни, а сите дополнителни функции и услуги се јасно наведени. Плаќате за планот кој одговара на вашите бизнис потреби, и се грижиме да добиете вредноста која ви е обештана, без никакви скриени наплати.

Се стремиме кон Вашата потполно задоволство, но сфатаме дека може да настанат ситуации кога ќе почувствувате дека е потребна рефундација. Во такви случаи, можете да го започнете процесот за рефундација контактирајќи го нашиот тим за корисници преку апликацијата или на нашиот официјален веб-сајт. По обезбедување на потребните информации и причина за барањето, Вашето барање ќе биде прегледано. Ако Вашето барање ги исполнува критериумите определени во нашата политика за рефундација, рефундацијата ќе биде обработена во одреден број на работни денови, зависно од Вашиот оригинален начин на плаќање.
image
Преземете

Нашата апликација е достапна за Android и iOS

Овозможувајќи им на потрошувачите, револуционирајќи ги бизнисите.

image